Čeľusť F 40 570742

AG kód: 2760550
EAN kód: 4039976127769
Kód výrobcu: 570742
Výrobca: REMS
299,640 € s DPH
Cena platná pre aktuálnu zásobu. Pre väčšie množstvo cena na dopyt z dôvodu rýchlych zmien cien.
POPIS

Popis produktu Čeľusť F 40 570742

• REMS lisovacie čeľuste s 2-mi výklopnými lisovacími čeľusťami Monoblock.



• Z dôvodu kompatibility boli lisovacie čeľuste vyvinuté v spolupráci s výrobcami systémov lisovacích tvaroviek. Zoznam konkrétnych systémov s lisovacími tvarovkami, pre ktoré sú vhodné lisovacie čeľuste s lisovacím profilom F nájdete v záložke „Technické parametre“.



• Vysoko zaťažiteľné lisovacie čeľuste z kovanej a zvlášt’ kalenej špeciálnej ocele. Lisovacie obrysy lisovacích čeľustí REMS sú špecifické pre daný systém a zodpovedajú lisovacím obrysom daného systému s lisovanými tvarovkami. Vďaka tomu dosiahnete bezchybné, bezpečné a systémovo konformné lisovanie. Lisovacie čeľuste majú lisovací obrys precízne vypracovaný a strojovo presne zaoblený na CNC-obrábacích centrách. Vďaka tomu významne nižšiu výrobnú toleranciu než u iba liateho lisovacieho obrysu.



• Pohon

Pohon prostredníctvom všetkých radiálnych lisovacích klieští REMS štandardnej rady. Nie sú vhodné pre radiálne lisovacie kliešte REMS rady Mini.

Sú vhodné pre radiálne lisovacie kliešte iných výrobcov štandardnej rady. Nie sú vhodné pre radiálne lisovacie kliešte iných výrobcov napríklad rady Compact.