Vítame Vás na našom vynovenom webovom portáli.

Väčšina ovládania zostáva nezmenená a radi by sme Vám predstavili pár zmien

Vľavo hore pribudla ikonka hlavného menu. Tam nájdete väčšinu položiek bývalého menu ako Akcie, Novinky, Výpredaj, Značky, Letáky a Kategórie produktov. – obrázok vpravo

Ponuku s Vašimi dokladmi sme presunuli vpravo hore pod meno prihláseného (samozrejme sa objaví až po prihlásení) – obrázok vpravo

V hornej sekcii
  • vľavo sa nachádzajú linky na naše ďalšie portály TOOLZONE.sk a CATERPILLAR
  • v strede je priestor pre bannery s užitočnými informáciami, napr. teraz je tam ponuka reklamných stojanov pre HOZELOCK a WOLFGarten

Ak by ste mali akékoľvek otázky, zavolajte Vášmu obchodnému zástupcovi, prípadne na centrálu do Trnavy

Prajeme Vám príjemné ovládanie nového portálu a veľa objednávok

OBCHOD S NÁRADÍM
Hlavné menu zavrieť

Pila Cat ANC VE Set 560040

AG kód: 2760409 | EAN kód: 4039976052825 | Kód výrobcu: 560040
844,800 €/ ks
s DPH
Cena platná pre aktuálnu zásobu. Pre väčšie množstvo cena na dopyt z dôvodu rýchlych zmien cien.
Popis produktu
• Vysoko výkonné elektrické náradie, pohodlné do ruky, pre univerzálne rezanie pohodlné do ruky. Váži len 3,0 kg. Ideálne na montáž, demontáž, opravy.



• Univerzálne použitie

Kdekoľvek použiteľná, volne z ruky, nad hlavou, v úzkých kútoch, na rezanie pri stene. Extrémne mnohostranná a vysoko výkonná, predovšetkým na kov. Napr. na rezanie kovových trubiek, rozrezávanie kotlov, nádržia, váň apod., na vyrezávanie okenných rámov, na použitie pri zachranných prácach a odstraňovanie následkov katastrof.



• Konštrukcia

Robustné, vhodné na použitie na stavbách. Super malá, pohodlný tvar. Superľahká, len 3,0 kg. Ergonomicky uzpôsobený predný držiak s ochranným plášťom bezpečne zabraňujúcim skĺznutiu, pre mäkké uchopenie (Softgrip), na rezný posuv plný sily. Ergonomická, praktická pištolová rukovät’. Pohyblivá operná podpora pre isté vedenie píly. Špeciálne silikonové tesnenie s vysokými klznými schopnosťami chráni prevody pred vodou a prachom. Univerzálny motor so silným ťahom a veľkou rezervou výkonu, 1050 W. Bezpečnostný tlačítkový spínač.



• Stabilná, obdĺžniková vodiaca tyč

Z masívnej, kalenej špeciálnej ocele, v smere zaťaženia precízne uložená v ihlových ložiskách, behom celého rezného pohybu všestranne vedená, pre nepokrivený, rovný rez aj pri tvrdom nasadení. Pre extrémne dlhú životnosť.



• Oscilačný pohon s ANC

Super stabilný, pred vodou a prachem chránený, bez údržby pracujúci oscilačný pohon k současnému vytvoreniu rezného a orbitálneho pohybu vodiacej tyče a pílového listu. V ihlových ložiskách všestranne uložený klikový pohon (ANC) znižuje trenie, zahrievanie a opotrebovanie. Pre dlhú životnosť, aj pri vysokom zaťažení pri extrémnom rezaní.

Katalógové listy

K produktu nie sú dostupné katalógové listy

Návody a certifikáty

K produktu nie sú dostupné návody a certifikáty

Videá

K produktu nie sú dostupné videá