Powerchem Pena aktívna na čistenie interiéru AG 500ml 1105705

AG kód: 5150005
EAN kód: 8581600123945
Kód výrobcu:
Výrobca: NoName
5,478 € s DPH
POPIS

Popis produktu Powerchem Pena aktívna na čistenie interiéru AG 500ml 1105705

Aktívna čistiaca pena na sklá a interiér s výborným zvlhčovacím a čistiacim efektom. Jednoducho čistí aj ťažko prístupné miesta a poskytuje rýchle čistenie bez námahy. Efektívny čistiaci účinok, vďaka špeciálnym povrchovo-aktívnym látkam. Dobre odstraňuje cestný prach , zvyšok hmyzu, nikotín a zostatky silikónu. Prípravok je šetrný ku všetkým povrchom a má skvelú kompatibilitu aj s lakovanými povrchmi, náterovými farbami, gumenými a plastovými materiálmi. Vhodné aj pre všetky hladké povrchy, ako je sklo, zrkadlá, dlaždice, atď..

Oblasti využizia: Ideálny univerzálny čistič pre použitie v priemysle, autoservisoch, v oblasti výroby, údržby a pri montážach.

Aplikácia: Pred požitím dobre pretrepte. Nastriekajte na čistený povrch a nechajte aktívnu penu pôsobiť na krátku dobu. Následne povrch utrite a preleštite leštiacou handričkou s mikrovláknom. Neaplikujte na horúce povrchy, ani nepoužívajte pri priamom slnečnom žiarení. Pred použitím na kožu, plasty a citlivé povrchy otestujte najskôr na skrytom mieste.

Technické údaje: Farba: biela

Skupenstvo: Pena

Dátum výroby: Uvedený na obale.