Čerpadlo Solar-Push I 80 115311

AG kód: 2760549
EAN kód: 4039976100540
Kód výrobcu: 115311
Výrobca: REMS
1 186,680 € s DPH
POPIS

Popis produktu Čerpadlo Solar-Push I 80 115311

• Elektrická plniaca a preplachovacia jednotka k jednoduchému a rýchlemu plneniu, preplachovanie a odvzdušňovaniu uzavretých systémov. Ideálne pre solárne zariadenia, geotermálne zariadenia, podlahové a plošné stenové kúrenie.



• Výhoda systému

Plnenie, preplachovanie a odvzdušňovanie v jednom pracovnom cykle. Ideálne pre solárne zariadenia, geotermálne zariadenie, podlahové a plošné stenové kúrenie. Vhodná aj pre plnenie nádob.



• Konštrukcia

Vysokovýkonná elektrická plniaca a preplachovacia jednotka na stabilnom, pojazdnom podstavci z ocelových trubiek pre pevné stanovisko. 2 veľké, vzduchom plnené pneumatiky na ľahšiu prepravu na drsnom povrchu staveniska. Praktický držiak hadice. Nízka hmotnosť, len 19 kg. Stabilný plastový zásobník pre 30 l náplne, z UV-odolného PE, s ukazovateľom množstva, odpojiteľný, pre ľahké čistenie, s veľkým otvorom pre ľahké plnenie. Praktický šroubovací uzáver na rýchle otvorenie a uzavretie. Prípoj zpetného toku 3” s ponornou trubkou zabraňuje speneniu plniaceho média pri vstupe do plastovej nádoby. Uzavierací kohút pre ľahké čistenie a jednoduchú výmenu plastového zásobníku pri použití odlišných plniacich médií. Proti vysokým teplotám odolná spojovacia hadica medzi plastovým zásobníkom a čerpadlom. Jemný filter v sacom vedení s veľkým prierezom, pre ľahké rozoznanie zostávajúceho vzduchu v obehu a tiež vylúčených nečistôt, napr. otrepov, zostatkov po pájkovaní a zváraní.